Werking

Chiro Rijmenam is een niet-gemengde chirogroep d.w.z. dat ze uit een meisjeschiro bestaat (Sint Maarten) en uit een jongenschiro (Sint Elooi). Samen zitten deze twee groepen die in feite wel één geheel vormen, in een groot gebouw in de Heidestraat nummer 1.

Elke zondag komen we samen om eens goed te ravotten, een potje te koken of gewoon eens lekker gek te doen, kortom gezellig samen zijn. Iedereen is er welkom, groot of klein, dik of dun, wit of bruin. Om geen onderscheid te maken in elkaar, dragen we dan ook een uniform, dat je in ‘De Banier‘ kunt aankopen.

In welke afdeling kom je terecht?

Meisjes Jongens Leeftijd Chiro van 14h tot
Speelclub Speelclub 6 – 7/8 jaar 17h
Ribbels 8 – 9 jaar 17h
Kwiks Rakkers 9/10 – 11 jaar 17h
Tippers Toppers 12 – 13 jaar 18h
Tip-10′s Kerels 14 – 15 jaar 18h
Aspi’s Aspi’s 16 – 17 jaar 18h

Wakosta?

Een heel jaar chiro (exclusief het kamp) kost je slechts € 40 p.p. Met dit geld sluiten we voor jou een verzekering af en draag je een klein stukje bij voor het onderhoud van de lokalen.

Geinteresseerd?

Zie je het wel zitten om ook naar de chiro te komen? Je mag gerust eens langskomen om het te proberen. De inschrijvingen zijn eind september, maar achteraf inschrijven is uiteraard ook mogelijk.
Hier kan u alvast het inschrijvingsformulier downloaden.

Heb je nog vragen? Twijfel niet om ze te stellen!

Hopelijk tot zondag!